Digital fullservicebyrån som hjälper företag att växa

På Compentus gör vi mycket. Ja nästan vad som helst som våra kunder ber oss om. Både för att vi älskar att utmanas och lära nytt, och för att vår approach är att ge våra kunder frihet. Frihet att fokusera på sin kärnverksamhet och möjlighet att växa.

Om vi ändå ska beskriva våra främsta tjänster så handlar de om inhouse-utveckling i ett brett spektrum, bland annat inom branding, digital design och webb- och apputveckling. Ofta har företag behov som sträcker sig över flera fält och då är vår breda kompetens och fullservice-approach ovärderlig. Som kund behöver du bara ha kontakt med en aktör som ser alla behov och därmed kan utveckla lösningar som fungerar bra ihop som en helhet. Förutom att utveckla nya produkter och lösnignar kan vi också gå in i projekt någon annan startat, med vidareutveckling eller drift och förvaltning. Och oavsett vad vi tar oss för står grafiska gränssnitt, användarvänlighet och design i fokus.

Smarta IT-Tjänster

Nedan är våra tjänster indelade i tre block, men gränserna är flytande och våra projekt rör sig ofta i alla blocken. Kom in på en kaffe och diskutera just era behov!

Logik tar dig från A till B. Fantasi tar dig vart som helst.
– Albert Einstein

 

© Compentus AB 2017 | org-nr 556843-4129 | Klippgatan 11, 116 35 Stockholm | 08 - 522 96 000 | Logga in