Food2Change

Webb- och Systemutveckling
Beskrivning
Food2change är en av Sveriges största föreningar som med hjälp av handlare bekämpar matsvinnet från dagligvaruhandel. För att kunna hjälpa tusentals människor hämta matsvinn runt om i hela Sverige behövdes modern och avancerad teknik där Compentus valdes som leverantör av ett molnbaserat system vars uppgift är att hantera alltifrån ansökningar, medlemshantering, kommunikation till utdelningstillfällen.

Startskottet för projektet gick våren 2016 och ett dedikerat team från Compentus bidrog med sin kompetens och omvandlade projektets komplexa idéer till färdig produkt. Den största utmaningen i projektet var att Food2Change blev en framgångssuccé och växte snabbare än förväntat vilket gjorde att grundkraven på systemet helt enkelt inte räckte till och utvecklingsarbetet fick kraftigt skalas upp längs med resans gång. Ett år senare gick vi dock i mål och fick produktionssätta ett lätthanterligt system för Food2Changes administratörer och samtliga medlemmar, både erfarna och oerfarna! Det responsiva upplägget gör den lika lättnavigerad oavsett vilken plattform besöket görs ifrån.

Idag används systemet runt om i hela Sverige och hjälper Food2Change att minska matsvinnet. Är ni också i behov av ett skräddarsytt system, tveka inte att kontakta oss.
Information
  • 2016 - 2017
  • Webb- och Systemutveckling
  • kollx.se
Layout

Om du tycker att bra design är dyr bör du titta på kostnaden för dålig design.

 

© Compentus AB 2017 | org-nr 556843-4129 | Klippgatan 11, 116 35 Stockholm | 08 - 522 96 000