Fastighetsägare och garageadministratörer se hit!

SeniorsVSSnails
Nu lanserar Compentus tjänsten Parkeringsrutan.se En molnbaserad tjänst inriktad att hantera den krångliga administrationen mellan hyresgäster och fastighetsägare i ett garaget. Dvs ett enkelt sätt att bygga upp sitt digitala garage, marknadsföra, sköta administrationen, avtalshantering, juridik, kösystem, kommunikation med hyresgäster via maila och sms med mycket mera. Detta helt responsivt för dator, surfplatta och mobiltelefon.

Hyresgästen får ett proffsigt intryck och en enkelhet att hyra en garageplats medan hyresvärden spar tid, mycket tid!
Kolla in Parkeringsrutan.se och anmäl er redan idag!

Seniors VS Snails, Alpha testare sökes

SeniorsVSSnails
Inom kort kommer kommer vår Alpha testperiod gå igång för spelet Seniors VS Snails. Ett galet action, strategi och äventyrsspel utvecklat för den som vill bekämpa sniglar med en arsenal av knasiga vapen. Vi söker nu flera testare som tycker det är kul att kunna påverka nästa galna svenska hit. Anmäl er på www.seniorsvssnails.com för att vara med när testperioden startar. Hälsningar från gänget på Compentus

Succén Food2Change får modern IT

Gefab koncernplattform
Food2Change är en ideell förening för människor som försöker bekämpa matsvinnet från dagligvaruhandel. Mat som ska kastas, helt i onödan, hämtas istället av föreningens medlemmar.

För att kunna hjälpa tusentals människor hämta matsvinn runt om i hela Sverige behövs modern och avancerad teknik. Food2Change var i behov av ett system för att hantera alltifrån butiksansökningar till utdelningstillfällen där Compentus valdes som systemleverantör. Ett mycket avancerat projektet har nu gått i mål och vi tackar Food2Change för ett roligt långsiktigt samarbete i många år framöver. Vill du vara med och minska matsvinnet? Lämna en ansökan i ansökningsformuläret.

Gefab koncernplattform

Gefab koncernplattform
Vi är glada och stolta över att äntligen få produktionssätta utvecklingen av Gefabs koncernplattform innehållandes samtliga dess bolag. Ett utmanade strukturprojekt där vi vill tacka samtlig personal inom Gefab för ett mycket kul samarbete. Se resultaten här Gefabgruppen holding , Gefab FOU, Gefab InfoTech och Gefabgruppen.

Två IT-konsulter hos Tele2

Konsultuppdrag på Tele2
Compentus förstärker utvecklingsteamet på Tele2 med ytterligare två konsulter, en front-end och en back-end utvecklare där uppdraget främst handlar om att jobba med Comviqs hemsida. Ett otroligt roligt samarbete som påbörjades för några veckor sedan.

Konsultuppdrag på Nobina

Konsultuppdrag på Nobina
Compentus har tecknat avtal med Nobina, nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi skickar en utav våra frontend- utvecklare på uppdrag för att hjälpa till med vidareutveckling av gränssnitt för busstrafiken. Ett uppdrag som vi verkligen ser fram emot.

Ny teknik med Gefabgruppen

Ny teknik med gefabgruppen
Gefabgruppen är ett erfaret företag som expanderar sina befintliga erbjudande från grafiska branschen till smarta lösningar inom hela fältet för marknadskommunikation och informationslogistik. Gefabgruppen är med sina mångmiljonutskick varje år ett tungt namn inom sin branch som valt att inleda ett långsiktigt samarbete med Compentus. I första skedet lanserar vi stolt en helt ny respons hemsida utvecklat med senaste AngularJS tekniken där vi varit med från idé, innehåll till produktion. Vi tackar för ett mycket rolig arbete tillsammans med alla anställda på Gefabgruppen.

Compentus förstärker ÅF/Ericsson

Compentus UX/UI designer på Tele2
Compentus förstärker ÅF och Ericsson i ett stort projekt kring testutrustning. Det är ett långsiktigt avtal där Compentus systemutvecklare kommer stötta både vid nyutveckling och förvaltning.

Ny koncernwebbsida åt BST AB

Ny koncernwebbsida åt BST AB
Pssst, har du sett? Lite i skymundan släppte vi i höstas BST Brandskyddsteamet AB:s nya koncernwebb. Fyra webbsidor till BST-gruppens fyra företag i en vacker förpackning, ta en titt på marknadsledaren inom sprinklers.

UX/UI designer på Tele2

Compentus UX/UI designer på Tele2
Nu är det klart att Compentus får ökat förtroende från Tele2 som tar in en UX/UI designer för att hjälpa till med senaste fronten ut mot Tele2´s kunder. Avtalet sker i samarbete med B-right och vi tillsammans ser fram emot ett spännande arbete.

Sports Club Education lanserat

.Net systemutveckling Tele2
Nu är Sports Club Education's hemsida lanserad! Gå in på www.sportsclubeducation.se och titta. Sports Club Education är Sveriges nya skola för dig som vill utbilda dig till Personlig Tränare och Gruppträningsinstruktör. Vi på Compentus har haft den stora glädjen att vara med redan från början och tillsammans med Sports Club Education ta fram ett tänk, utseende och en känsla som vi producerat för webb, sociala medier samt tryckt material.
Boka en plats på första PT-Utbildningen med kursstart 21 december.

Compentus förstärker Tele2

.Net systemutveckling Tele2
Compentus förstärker Tele2’s IT-avdelning med systemutvecklare. Samarbetet ska på lång sikt ge nya smarta tekniska lösningar och hjälpa ett välrenommerat företag som Tele2 med ännu bättre IT. Avtalet sker i samarbete med Keyman samt B-right.

Grafisk profil för Projektteamet

Grafisk profil för Projektteamet
Kolla in Projektteamets nya grafiska profil av Compentus. Projektteamet är ett projektledningsföretag som tillhandahåller kvalificerade projektledningstjänster inom byggindustrin. I samband med uppdateringen av utseendet har även deras nya responsiva hemsida utvecklats. Se resultatet på www.projektteamet.com via dator, mobil eller surfplatta.

Sommarerbjudande - passa på!

Nu kör vi sista driven innan semestrarna! Just nu får du 20% sommarrabatt på våra ordinarie priser om du beställer någon av våra in-houseutvecklingstjänster. Passa på att beställa hemsida, drift och förvaltning, systemutveckling eller digital design. Förutsättning är att du beställer innan sista juni 2015 med en rabatt som gäller fram till och med sista augusti 2015. Först till kvarn gäller! Ange ‘sommarrabatt’ vid beställning för att få ta del av erbjudandet.

Hemsida sjösatt för Biskopsuddens Marina

Användarvänlig responsiv hemsida för Biskopsuddens Marina
Biskopsuddens Marina på kungliga Djurgårdens nya responsiva hemsida är lanserad. Biskopssuddens Marina är ett landmärke på Djurgården där Stockholms yachter står uppradade efter varandra. Marinan med sin historia från 1918 erbjuder sommar- och vinterförvaring till några av de mest exklusiva båtarna i Stockholm. Som långsiktig leverantör är Compentus anlitad för grafisk profilering och digitalt utseende. Följ vårt resultat nedan och håll utsikt mot horisonten för kommande nyheter och satsningar.

Compentus + Triaro = Sant

Compentus + Triaro = Sant
Nu öppnas dörrarna till Compentus Triaro AB Ett företag inom Compentus som levererar seniora konsulttjänster kopplade till affärssystem och ERP, främst Agresso. Våra kärnvärden är tydliga i företaget: Lyhördhet, Delaktighet, Engagemang och Ansvar borgar för att våra kunder får bästa möjliga leverans. CompentusTriaro leds av Misa Bäckelin Reinholdsson som har lång och gedigen erfarenhet inom verksamhetsprocesser samt ledande befattningar. Boka gärna in ett möte så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er verksamhet.

Compentus IT-konsult hos Scania

Compentus AB it-konsult för Scania
Compentus har fördjupat sitt samarbete med ÅF och arbetar gemensamt på lång sikt med vår nya kund Scania. Projektet innebär att modernisera bakomliggande teknologi samt grafiska ramverk för att effektivisera kommunikation och intern informationsteknologi. En mycket rolig utmaning som påbörjades för några veckor sedan.

Utveckling av musiktjänster för X5 Music Group

Compentus AB Utveckling av musiktjänster för X5 Music Group
X5 Music Group AB har valt Compentus som samarbetspartner för utvecklingen av de senaste musiktjänsterna på nätet.
Ett projekt som tillsammans med Universal music group ska ge de bästa verktygen för skapandet av spellistor till marknadens mest attraktiva musikplattformar.

Projektledning Agresso för Hertz

Compentus AB Projektledning Agresso för Hertz
Compentus har tecknat avtal med Hertz i samarbete med ÅF-consult för att leda implementeringen av ERP-systemet Agresso. Projektet inleds i Norge och Sverige där även ett resursteam från Unit4Agresso kommer vara delaktiga. Projektet ska förenkla Hertz komplexa ekonomiska infrastruktur och ge lättnad för interna och externa resurser bl.a. inom fakturor, inköp, orderhantering och processflöden. Projektet väntas pågå under hela 2015.

Bild: Bruce Tuten

SWEMAG ny responsiv hemsida

Compentus AB lanserar ny hemsida till SWEMAG
SWEMAG's nya responsiva hemsida är lanserad! SWEMAG är företaget bakom SWEMAG FT/25, ett 25-skottsmagasin för Ruger 10-22 plattformen, utvecklat i Sverige och USA. SWEMAG har valt Compentus som leverantör för att presentera deras produkt på webben, reklamskärmar samt digitala och analoga utskick. Projektet har inneburit ett kreativt och lekfullt sätt att presentera en produkt. Kika gärna in på deras nya hemsida genom att klicka på länken nedan. www.swemag.com

Horisont projekt öppnar hemsida

Compentus AB lanserar ny hemsida till Horisont projekt och miljö AB
Vi lanserar stolt Horisont projekt och miljö AB’s nya responsiva hemsida.
Horisont erbjuder sina kunder kvalificerade konsulttjänster inom projektledning, projekteringsledning och utredning, huvudsakligen i anläggnings- och miljöprojekt. Horisont projekt och miljö AB har valt Compentus som långsiktig leverantör av deras IT och vi tackar för ett bra och roligt samarbete. Kika in på deras nya hemsida genom att klicka på länken nedan.
Environmental Due Diligence

Compentus öppnar nytt kontor, välkomna!

Compentus AB öppnar nytt kontor på Klippgatan 11
Compentus slår idag upp dörrarna till sitt nyöppnade kontor på Klippgatan 11 vid Östermalmstorg. Vi inreder fortfarande och ändrar skyltningen i fönsterrutorna men välkomnar befintliga och nya kunder att komma förbi för fortsatt bra samarbeten och gott kaffe.
Välkomna!

Stockholm RIB lanseras inför våren 2015

Compentus lanserar RIB-företaget Stockholm RIB med "Smugglaren från Afrika", den snabbaste upplevelsen i Stockholms skärgård. Stockholm RIB kommer användas främst till företagsevent under sommarhalvåret där Compentus egna kunder har stående rabatt. Detta initiativ ger vår personal en möjlighet till att utveckla lekfull design, filmer samt en fartfylld upplevelse. En kul variation till kontorsarbetet. Läs mer om Smugglaren från Afrika eller boka event direkt via kontaktformuläret.

Konsulttjänster för nya IT-system på NCC's huvudkontor.

NCC och Compentus AB Samarbetar
Compentus har tecknat avtal med NCC i samarbete med Nikita AB för leverans av konsulttjänster. NCC har implementeratett ett nytt system, Infor TMS som tar hand om företagets HR-processer för deras anställda. Compentus förstärker NCC’s IT-förvaltningsorganisation på ett långsiktigt uppdrag. Mer om systemet på infor.com eller besök NCC på ncc.se

Projekt- och förändringsledning för nya IT-system på KTH

KTH och Compentus AB Samarbetar
Compentus har tecknat avtal med KTH i samarbete med Proffice. KTH har upphandlat ett nytt IT-system, KX Student från Kinetic Solutions i Storbritannien, för att stödja universitetets hantering av bostäder. Compentus ansvarar för projekt- och förändringsledning samt arbetet med såväl tekniska som verksamhetsmässiga aspekter för att säkerställa ett framgångsrikt införande av det nya systemet. Besök deras hemsida på kth.se

Compentus och Deviaq gör vägledande informationssystem

Deviaq och Compentus AB Samarbetar
Deviaq och Compentus har startat arbetet med nya gränssnitt och användarfunktionalitet till mobilenheter för informationssystemet DeQue, som kommer lanseras i form av appar på App Store och Android Market. Deviaq är ett företag som erbjuder system för effektiv hantering av fordon för privata och offentliga verksamheter. Genom planering, styrning, övervakning leder deras tjänster till sänkta driftskostnader samt effektivare logistik- och informationsflöden. Besök deras hemsida på Deviaq.se

BST Brandskyddsteamets koncern binder Drift- och Förvaltningsavtal

BST och Compentus AB Samarbetar
Brandskyddsteamet har tecknat drift- och förvaltningsavtal där Compentus är ansvarig för koncernens grafiska profilering samt digitala marknadsföring. Det innebär ett helhetsåtagande av företagets samtliga webblösningar, drift, support och nyutveckling. Ett roligt avtal vilket även breddar vår kompetens till brandskyddsteknik och sprinkler. BST AB samt deras dotterbolag har på kort tid gått från att vara nystartsbolag till ett av de största brandskyddsföretagen i Sverige.
Läs mer om vad de arbetar med här: BST Brandskyddsteamet AB's hemsida.

Vi på Compentus önskar en glad sommar

Compentus AB Sommarbild
Efter en rolig och utvecklande vår önskar vi på Compentus er en glad midsommar och en skön ledighet. Vi syns till hösten utvilade och redo för nya spännande projekt.

Sigill Kvalitetssystem AB arbetar med ny IP-certifiering

I projektet med ny IP-certifiering har Compentus fått i uppdrag att hjälpa till med en ny grafisk profilering. Ni kan se resultatet genom att klicka vidare på knappen.

Compentus driver utvecklingen av nytt konstnätverk

  • 2014, April 25
  • Affärsutveckling
  • IT-system
Compentus AB Konstnärverk
I ett kommande konstnätverk har Compentus fått i uppdrag att utveckla samtlig IT samt grafisk profilering. Detta innebär utvecklingen av en stor IT-plattform, 3D-animeringar, grafiska profiler samt IT-infrastruktur. Projektet beräknas pågå under ett år.
 

© Compentus AB 2018 | org-nr 556843-4129 | Klippgatan 11, 116 35 Stockholm | 08 - 522 96 000 | Logga in