Vi har de vassaste IT-Konsult

Utöver våra produkter och tjänster erbjuder vi också IT-konsulter för uppdrag ute hos kund. Vårt team består av personer med bred kompetens och erfarenhet från olika branscher som brinner för det dem arbetar med. Vi vill alltid ha nya uppdrag som sätter vår kreativitet och lösningsförmåga på prov och vi älskar att ta oss an nya utmaningar.

Vi erbjuder IT konsulter i Stockholms området

För oss är det viktigt att ha kunden i fokus för att kunna leverera våra uppdrag med högsta möjliga kvalitet. Vi vet att resultatet av ett projekt inte alltid ser ut som den kravspecifikation som först skapades, utan att behov, krav och önskemål ständigt tillkommer längs projektets gång. Därför ser vi till att vara lyhörda, arbeta agilt och ha ett tätt samarbete för att säkerställa att kunden blir nöjd med resultatet.

Våra IT-konsulter är vana att arbeta på många olika arbetsplatser runt om i Stockholm tillsammans med olika typer av människor och kulturer. Vår styrka ligger i vår kreativitet och förmåga att se nya infallsvinklar. Vi är inte rädda för att fråga två gånger och samarbeta för att komma fram till den bästa lösningen. En bild säger verkligen mer än tusen ord och genom vår erfarenhet från gränssnittsdesign kan vi ge grafiska lösningar där ord inte räcker till.

Malin Westerberg Konsultchef på Compentus AB

Malin Westerberg

Konsultchef

På Compentus tar vi gärna ett helhetsansvar för lösningen; från behovsanalys, planering och arkitektur till drift och underhåll. Men vi hjälper även gärna till med korta uppdrag eller specifika punktinsatser såsom rådgivning. Varje projektgenomförande leds och drivs av någon av våra erfarna projektledare. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vad vi kan hjälpa er och ert företag, myndighet eller organisation med.

Våra IT-konsults roller

Systemutveckling konsult

Webutveckling konsult

DotNet konsult

Design konsult

Projektledar konsult

Konsult

Vi arbetar gärna med direkta konsultförfrågningar. Det kan gälla allt från korta till längre uppdrag. Vår verksamhet fokuserar på gränssnittsdesign och användarvänlighet. Vi skapar och designar e-learning, webb, appar och IT-system, där fokus ligger på interaktionsdesign. Till detta kan vi erbjuda erfarna projektledare som ser till att ditt projekt går i land enligt plan och uppsatta krav.

Underkonsult

Vi har samarbetsavtal med flera konsultförmedlingsföretag och kan erbjuda följande kompetenser; projektledning, systemutvecklare (front end och back end) samt interaktionsdesigners. Genom att kontakta någon av våra partners eller oss på Compentus berättar vi gärna om vilka konsultprofiler vi kan erbjuda. Det går även att skicka kompetensförfrågningar för att göra en profilmatchning.

Partners

Är din myndighet, företag eller organisation bunden till RAM-avtal via någon av våra partners kan du kontakta dem för att komma åt våra tjänster och konsulter alternativt kontakta oss så hjälper vi till att hitta korrekt leverantörsavtal.

För att ta del av våra IT-konsulter eller kring information runt våra IT-tjänster kontakta oss direkt eller via någon av våra sammarbetspartners.
Kontakta oss

 

© Compentus AB 2017 | org-nr 556843-4129 | Klippgatan 11, 116 35 Stockholm | 08 - 522 96 000