Den första regeln för att få ändarna att mötas är att inte sitta på sin egen. - E.G. Leterman

Världens roligaste jobb

Det är det vi ska ha. Ett roligt jobb innebär förstås olika saker för olika människor, men för oss betyder det framförallt:

 • Utmaning - Du får växa i din roll och utveckla dina kunskaper genom spännande projekt.
 • Valfrihet och omväxling - Vi skiljer oss stort från rena konsultföretag genom att våra anställda får chansen att växla mellan konsultuppdrag, inhouse-utveckling och produktutveckling. Vårt mål är att vi bara ska ta oss an projekt som triggar något hos oss.
 • En rolig arbetsplats.
 • Trevliga kollegor.
 • Konkurrenskraftiga anställningsvillkor.Gör karriär hos oss

För närvarande har vi inga exjobb att presentera. Är du intresserad av ett exjobb så ber vi er kontakta oss direkt istället.

Compentus söker dig...

...som är mycket tekniskt intresserad, med minst 3 års eftergymnasial utbildning. Du är en social och trevlig person som sprudlar av idéer och kreativitet. Du har lätt för att lära dig nya tekniker, är passionerad för utveckling och arbetar självständigt med problemlösning.

Du är representativ och intresserad av konsultrollen lika väl som entreprenörsrollen, där du kan komma på nya idéer och driva igenom dem till marknadsfärdiga produkter. Du tar ansvar för ditt agerande.

På Compentus hanterar vi alla våra rekryteringar själva och undanber hjälp från rekryterings- och bemanningsföretag.

Vi söker en vass front-end utvecklare som älskar att utveckla sig själv


Om Compentus

Compentus är ett IT-företag som specialiserat sig på förmedla våra kunders budskap och känsla och göra den synlig i deras digitala miljö. Detta gör vi främst genom grafiska gränssnitt som tillämpar den senaste tekniken i kombination med innovativ IT-design. Vårt företag står på tre ben; IT-konsulting, IT-projekt och utveckling samt skapandet av egna produkter som vi sedan erbjuder marknaden. Som anställd hos oss får du ofta varva mellan dessa tre arbetstyper, dels utifrån dina preferenser och dels utifrån våra aktuella åtaganden. Just nu söker vi efter någon som kan starta på konsultdelen som Front-end utvecklare.

Ihop med vårt dotterbolag består vi av ca 15 medarbetare sittandes på vårt nya kontor på Södermalm i Stockholm.


Vem är du

Du är en mycket tekniskt intresserad person med en bra teknisk utbildning inom data/programmering. Du vill komma till en nytänkande och mindre organisation där kreativitet och ny teknik står högt i kurs. På Compentus har alla anställda stort inflytande över verksamheten, och vi hoppas att du som söker dig till oss uppskattar möjligheten att få komma med mycket idéer och vara med och utveckla företaget.
Du har lätt för att lära dig nya tekniker och vet hur man själv hittar lösningar på nya problem. Du är representativ som person och intresserad av konsultrollen lika väl som entreprenörsrollen där du får utlopp av att komma på nya idéer och driva igenom dem till marknadsfärdiga produkter. Vi tror att du har något/några års erfarenhet av denna typ av arbete.


Vad vi erbjuder

 • En heltidsanställning med individuell lönesättning.
 • Tjänstepension, friskvårdsbidrag, semesterförmåner, cykel, hjälp med bostadslån mm. Samtliga förmåner bestäms gemensamt inom personalen så alla har chans att påverka.
 • Ett roligt och varierande jobb där anställda trivs och vill utveckla/utvecklas mot företagets gemensamt uppsatta mål.

Meriterande

 1. Html, CSS3, JavaScript, och jQuery
 2. AngularJS
 3. .NET/C#

ANSÖK HÄR
karriär webb systemutvecklare

Systemutveckling

En typisk arbetsdag där Hermann utvecklar den senaste tekniken.

karriär it-konsult

Insamling av kundmaterial

Kan se ut på flera olika sätt i detta fall är Sebastian ute i skärgården för filminspelning i högsta hastighet

karriär webb systemutvecklare

Kundmöten

Grunden till våra jobb är professionellt bemötande i detta fall Sandra ute på avstämningsmöte.

karriär webb systemutvecklare

Fotomodell

Caroline ställer upp som frontfigur för kunds hemsida och reklamutskick.

karriär webb systemutvecklare

Biskopsudden

Compentus besöker Biskopsudden för att ta miljöbilder till kundhemsida.

karriär webb systemutvecklare

Boule

Bild från Compentus teambuilding sommaren 2016.

karriär webb systemutvecklare

Konferens

Martin representerar Compentus på en extern konferens.

karriär webb systemutvecklare

Seniors vs Snails

Johan spelar in snigel-ljud till Compentus senaste app: Senior vs Snails.

Möt några på företaget

På Compentus har vi olika bakgrunder och specialistkompetensområden, men det som för oss samman är intresset för teknik, design och användarvänlighet. Vill du också testa på en karriär hos oss, är du välkommen att skicka in ditt CV via vårt kontaktformulär.

Sebastian Wallius VD Compentus AB
Sebastian Wallius
Verkställande direktör
Resultat och skratt har drivit mig som ledare i flera år. Jag trivs verkligen som spindeln i nätet och hjälper dig gärna med roliga, smarta samarbeten och projekt. Grafiska gränssnitt har alltid varit ett fokusområde under min karriär.
Hermann Fomekong Systemutvecklare Compentus AB
Hermann Fomekong
IT-Chef / Fullstackutvecklare
Att knyta ihop säcken och få de tekniska lagrena att fungera, där har du mig. Jag binder samman grafiken med funktionen i bakgrunden och är expert på de senaste lösningarna och bästa vägen till målet. Jag kodar lika lätt som jag skrattar och ser de bästa arkitekturiska lösningarna i varje IT-system.
Caroline Ahlmen Interaktionsdesigner Compentus AB
Caroline Ahlmén
Interaktionsdesigner
Naturen är en viktig inspirationskälla för mig, men mina bästa idéer får jag i badkaret. Mitt mål är att leverera briljant design anpassat för dina behov. Min bakgrund och erfarenhet gör att jag alltid lyckas hitta resultatet som får folk att le av lycka, det är motorn som gör att jag vill överträffa mig själv.
 

© Compentus AB 2017 | org-nr 556843-4129 | Klippgatan 11, 116 35 Stockholm | 08 - 522 96 000 | Logga in