Våra smarta IT-system lösningar

Vid nyutveckling fokuserar våra programmerare på enkelhet för användaren. Våra lösningar har alltid snygga gränssnitt oberoende av plattform. Vi bygger användarvänliga IT-system, appar och webbapplikationer till små samt stora företag/organisationer.

På Compentus håller vi oss ständigt uppdaterade inom den senaste tekniken och arbetar brett för att lösa utvecklingskrav och integrationer. Våra systemutvecklare är drivande och tänker “out of the box” för att leverera användarvänliga nytänkande resultat. Vår arbetsprocess sträcker sig från att en idé skapas till hur man faktiskt lanserar ett färdigt IT-system.

Vår arbetsprocess sträcker sig från att en idé skapas till lansering och marknadsföring av den färdiga produkten. När webbsidan är lanserad tar vi gärna hand om förvaltningen genom ett av våra förvaltningsavtal.

Istället för att köpa dyra servrar och konsulttjänster för att installera, underhålla, uppdatera och felsöka er virtuellmiljö kan ni utveckla en egen lösning. Molntjänstens uppgift förenkla ert arbete som till exempel att hantera alltifrån ansökningar, medlemshantering, kommunikation till utdelningstillfällen.

Exempel på våra IT-system

 

© Compentus AB 2018 | org-nr 556843-4129 | Klippgatan 11, 116 35 Stockholm | 08 - 522 96 000 | Logga in