Vi erbjuder erfarna IT-konsulter

Våra IT-konsulter har en bred kompetens och erfarenhet från olika branscher som brinner för det dem arbetar med. Vi vill alltid ha nya uppdrag som sätter vår kreativitet och lösningsförmåga på prov och vi älskar att ta oss an nya utmaningar. Våra IT-konsult är vana att arbeta på många olika arbetsplatser runt om i Stockholm tillsammans med olika typer av människor och kulturer. Vår styrka ligger i vår kreativitet och förmåga att se nya infallsvinklar. Våra IT-konsulter hjälper även gärna till med korta uppdrag eller specifika punktinsatser såsom rådgivning. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vad vi kan hjälpa er och ert företag, myndighet eller organisation med.

Underkonsult

Vi har samarbetsavtal med flera konsultförmedlingsföretag och kan erbjuda följande kompetenser; projektledning, systemutvecklare (front end och back end) samt interaktionsdesigners. Genom att kontakta någon av våra partners eller oss på Compentus berättar vi gärna om vilka konsultprofiler vi kan erbjuda. Det går även att skicka kompetensförfrågningar för att göra en profilmatchning.

Partners

Är din myndighet, företag eller organisation bunden till RAM-avtal via någon av våra partners kan du kontakta dem för att komma åt våra tjänster och konsulter alternativt kontakta oss så hjälper vi till att hitta korrekt leverantörsavtal.

Gå med i vårt konsultnätverk

Är du en duktig konsult som behöver hjälp att hitta uppdrag så gå med i vårt konsultnätverk, Compentus Consulting. Vi kommer enbart handplocka de konsulter vi vet att vi kan hitta uppdrag till och som tillsammans stärker vårt nätverk. För att göra detta måste man genomgå en kvalificeringsprocess för att kunna garantera kompetensförväntan mot slutkund. Efter detta påbörjar vi uppdragsmatchning som passar dig bäst i din roll som konsult. Ring vår konsultchef (08 - 522 96 008) eller ladda upp din profil via vårt formulär så kontaktar vi er så fort vi har möjlighet. Välkommen!

För att ta del av våra IT-konsulter eller kring information runt våra IT-tjänster kontakta oss direkt eller via någon av våra sammarbetspartners.

Kontakta oss

 

© Compentus AB 2018 | org-nr 556843-4129 | Klippgatan 11, 116 35 Stockholm | 08 - 522 96 000 | Logga in